English

Français

Deutsche

Dunlop luchtveersystemen zijn speciaal ontwikkeld voor bestelwagens, pick-up trucks en campers met een vaste aslast.

DSC Nederland produceert al decennia Dunlop luchtvering voor bestelwagens, pick-up trucks en campers. Wij hebben een ruim assortiment luchtveringsets op voorraad, voor bijna alle merken en modellen. Luchtvering is voor velen nog onbekend en daardoor onbemind. Wie de voordelen van luchtvering eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer zonder. Elke luchtveringset bestaat uit speciaal ontworpen sterke stalen bevestigingsdelen, grote- en sterke luchtveerbalgen die onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. Door de luchtdruk te variëren bepaald u zelf het comfort, de stabiliteit en de rijhoogte.

Camper met traditionele veren

Bestelwagen met traditionele veren

Pick-up truck met traditionele veren

Voertuigen uitgerust met een origineel veersysteem hebben de neiging om achterover te hangen wanneer ze zwaar beladen zijn. Zwaar beladen campers hebben de volgende nadelen:

Camper met luchtvering

Bestelwagen met luchtvering

Pick-up truck met luchtvering

Dunlop luchtvering zorgt ervoor dat het voertuig bij verschillende belastingen altijd perfect in balans is. Als het voertuig zwaar beladen is, rijdt het altijd nog comfortabel als het voertuig op hoogte is gebracht door middel van de luchtvering. Hulpluchtvering biedt aanzienlijke voordelen, waaronder: