Flag of the United Kingdom

English

Flag of France

Français

Flag of Germany

Deutsche

Dunlop luchtveersystemen zijn speciaal ontwikkeld voor bestelwagens, pick-up trucks en campers met een vaste aslast.

DSC Nederland produceert al decennia Dunlop luchtvering voor bestelwagens, pick-up trucks en campers. Wij hebben een ruim assortiment luchtveringsets op voorraad, voor bijna alle merken en modellen. Luchtvering is voor velen nog onbekend en daardoor onbemind. Wie de voordelen van luchtvering eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer zonder. Elke luchtveringset bestaat uit speciaal ontworpen sterke stalen bevestigingsdelen, grote- en sterke luchtveerbalgen die onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. Door de luchtdruk te variëren bepaald u zelf het comfort, de stabiliteit en de rijhoogte.

Camper met traditionele veren

Motorhome with traditional springs

Bestelwagen met traditionele veren

Van with traditional springs

Pick-up truck met traditionele veren

Pick-up truck with traditional springs

Voertuigen uitgerust met een origineel veersysteem hebben de neiging om achterover te hangen wanneer ze zwaar beladen zijn. Zwaar beladen campers hebben de volgende nadelen:

Camper met luchtvering

Motorhome with Air Assist

Bestelwagen met luchtvering

Van with Air Assist

Pick-up truck met luchtvering

Pick-up with Air Assist

Dunlop luchtvering zorgt ervoor dat het voertuig bij verschillende belastingen altijd perfect in balans is. Als het voertuig zwaar beladen is, rijdt het altijd nog comfortabel als het voertuig op hoogte is gebracht door middel van de luchtvering. Hulpluchtvering biedt aanzienlijke voordelen, waaronder: